Politica de rezervare

În cazul rezervărilor prealabile este nevoie de plata unui avans de minim  25% din valoarea pachetului solicitat. Plata se face in maxim  7 zile de la data confirmării rezervării si emiterea facturii proforme , factura ce o veti primi electronic pe mail.  Plata o puteti face  în unul din  conturile deschise la Banca Transilvania , Sucursala Victoria , Bucuresti

 • In lei : RO74BTRLRONCRT0243459401
 • In Euro : RO24BTRLEURCRT0243459401
 • Cod BIC: BTRL si Cod SWIFT: BTRLRO22 pentru transferuri din afara Romaniei.

Date firmă pentru facturare:  SC Green Camp Turism SRL, București, Str. Aleea Tohani,Nr 1, Sect 4. RC J 40/3721/2006  CIF 18450601,

Pentru plățile online puteti plati direct avansul in unul din conturile de mai sus . Pentru plata numerar a avansului, la ghiseul bancii  veți avea nevoie de o factură proforma pe care o veti primi prin e-mail  în momentul confirmării rezervării. Mentionati pe ordinul de plata perioada rezervata si pe numele cui  s-a facut rezervarea.

Atenție!!!!!!!!!!!!

 • Nu faceți plata până când nu aveți de la noi confirmarea rezervării,telefonic sau prin e- mail
 • Politica de anulare a rezervarii :
 • Pentru rezervarile standard ( cazare, in afara ofertelor speciale ) :
 • in cazul anulării rezervărilor standard ( weekend, cazare fara pachet turistic sau oferta speciala) cu mai mult de 7 zile inaintea sosirii, plata in avans  se returnaza integral.In cazul anularii cu mai putin de 5 zile , plata in avans in cuantum de 25% din pretul rezervarii , nu se returneaza.
  in cazul pachetelor si ofertelor speciale : Oferta week-end,Oferta Team-Building,1 Mai,1 Decembrie, Pachet Paste, Pachet Craciun ,Pachet Revelion sau a altor oferte personalizate( pachete de vacanta pe perioada verii) , suma in limita a 25% din valoarea pachetului  nu se returneaza.
  Diferența de preț o puteți achita la cabană  cu cardul MAESTRO , MASTERCARD, VISA , VISA ELECTRON sau numerar.
 • Acceptam  tichete de vacanta EDENRED , SODEXO si UP Romania