Mai multe despre noi

               In aceasta cabana se asculta doar folk,blues- jazz,rock (nu neaparat satanic) si toate derivatele lor culturale, evident la un volum mic. Muzica este in surdina sau deloc dupa 10 seara . Exceptie fac doar evenimentele private, cu rezervari in exclusivitate,sau dezlegarile la distractie in cadrul pachetelor de sarbatori ( Revelion, Craciun, 1 Mai, 1 Dec) Avem o intoleranta grava la dansul din buric, la sunete cu iz de manele si speciile lor subculturale. In caz ca nu va regasiti in aceasta zona,‬sau,‭ ‬cel puţin,‭nu aveti  ‬disponibilitatea adaptării, este inutil sa parcurgeti site-ul in vederea unei rezervari.

Stabilind conditia de inceput, va spunem ca avem tot ce vă trebuie pentru o vacanţă plăcută la munte. În casă, avem un salon mare pentru mesele în comun, diverse jocuri (rummy, table, cărţi de joc) şi pentru aceia dintre voi care nu pot sta fără să butoneze, avem wi-fi. Avem o bibliotecă bine dotată, şi nu pretindem abonament, dimpotrivă, încurajăm lectura, cu condiţia returnării volumului la plecare.

De asemenea, avem părculeţ de distracţie în curte, cu leagăn, tiroliene şi panou de căţărare. Avem hamace pentru cei care preferă relaxarea statică, avem grătar pentru cei care-şi doresc neapărat să-şi prepare o friptură în aer de munte, avem un foişor de vară care uneori poate sluji de scenă unor concerte în genurile noastre preferate; avem un pârâu în curte şi   poteci amenajate prin pădurea din curtea noastră.

Capacitatea de cazare este de 25 persoane adulte.