Intrati in legatura


Pentru solicitare rezervare ne scrieti pe e-mail . Pentru chestii suplimentare, dar nu astea de pe site, sunati pe mobil . In cazul in care suntem la Cabana din Coltii Ghimbavului pe unde lipseste GSMul , contactati-ne pe whatsapp. Acolo avem doar Net, Net care aproape merge.

0728828524 sau   0727 974818   sau fix  0248 544582;

-Vă raspunde Radu sau Andra . Rezervarea  pe e-mail  la adresa :

radian_2004@yahoo.com

Dacă nu răspundem la telefonul fix, e de vină telecomul… apelați mobilul. Dacă nici ăsta nu merge… e ghinion curat sau suntem la Cabana din Coltii Ghimbavului unde nu avem GSM ,insa ne puteti contacta pe whatsapp

Coordonatele GPS ale Cabanei

Latitudine: N 45,35908 | Longitudine: E 25,16209Rezervari


Pentru rezervari, va rugam sa trimiteti un email la adresa

radian_2004@yahoo.com 

Va vom raspunde in cel mai scurt timp cu informatii legate de cazare si disponibilitate.

POITICA DE REZERVARE   :
 • Faceți cererea de rezervare pe mail radian_2004@yahoo.com  și menționați tipul de cameră solicitat , numărul persoanelor cazate și vârstă copiilor, lăsăți un nr de telf  de contact.
 • Noi vă emitem o factură proforma cu sumele de plată ce se constituie ca avans si blocam camerele solicitate.
 • In cazul Pachetelor turistice ce contin mese, Oferta de week-end, Team- Building, Revelion , Craciun , 1 Mai , Paste, Tabere, etc. avansul este de minim 30% din valoarea totala.
 • Pentru servicicile ce contin doar cazare, avansul este de minim 1 noapte de cazare pentru fiecare spatiu/camera rezervata.
 • Dupa efectuarea platii avansului, prin e-mail va trimitem factura fiscala, aceasta fiind si dovada certa a rezervarii d-voastra.
 • Rezervarea prin e-mail, telefonic sau alte moduri se constituie  ca un serviciu la cererea d-voasta pentru ofertele standard ale unitatii noastre, oferte vizibile pe site-ul propriu sau pe site-urile de promovare turistica . Prin achitarea avansului si emiterea facturii fiscale se naste un raport contractual de vointa a partilor.
                                                            POLITICA DE ANULARE A REZERVARII :
 • Renuntarea la rezervare se face usor :  printr-un mail  la adresa radian_2004@yahoo.com ;  telefonic sau SMS la Nr 0728828524, sau in scris la adresa Cabana Frasin , Pct valea Frasinului , Loc Dragoslavele , Jud Arges, CP 117375. Indiferent ce metoda alegeti , precizati numarul Facturii Fiscale, trimiteti-ne contul in care sa va returnam avansul( Titularul  contului   trebuie sa fie acelasi cu cel care a platit avansul )
 • In cazul anularii rezervarii cu mai mult de 7 zile inaintea sosirii, avansul primit  Se returneaza integral.
 • In cazul anularii rezervarii cu mai putin de 7 zile , NU Se Returneaza   sumele primite ca avans : 1 nopate de cazare pentru rezervarile ce contin doar cazare  sau 30% din valoarea Pachetelor Turistice ce contin mese.
 • In cazul in care turistul a platit anticipat si integral rezervarea/serviciul, insa nu s-a prezentatat si nu a anuntat renuntarea la rezervare, Unitatea Turistica Cabana Frasin are obligatia de a-i pastra turistului rezervarea pe toata durata rezervata si platita. Acesta se poate caza oricand in intervalul pentru care a facut plata si rezervarea. In acest caz, Nu se restituie partial,  in functie de procentajul de ocupare ,sumele platite anticipat si integral.  Acestea nu se returneaza.
 • În cazul în care rezervarea nu poate fi onorata din cauza Unitatii Turistice Cabana Frasin, aceasta are obligatia sa gaseasca turistului o alta unitate de cazare similara, sa restituie avansul primit, plus o despagubire valorica de 30% din valoarea sumei primite cu titlu de avans.