Unde ne găsiți?

Cabana este amplasată pe Valea Frasinului, în punctul de intersecție a Munților Leaota cu Masivul Iezer Păpușa, pe malul drept al pârâului Frasin. Distanta din DN 73/E574 până la cabană este de doar de 700 m, Accesul se face  pe drum asfaltat, fără voia noastră (noiembrie 2012). Se poate ajunge la noi cu orice tip de mașină, indiferent de sezon.

Coordonatele GPS ale Cabanei

Latitudine: N 45,35908;
Longitudine: E 25,16209

Accesul este facil cu autoturismul din DN 73 , drumul ce leagă Brașovul de Câmpulung Muscel.

Distante fata de principalele centre urbane:

Campulung Muscel – 25 km | Moeciu,Bran – 35 km | Targoviste, Brasov – 60 km | Pitesti – 74 km | Bucuresti -165 km prin Targoviste sau 190 km prin Pitesti

Dacă veniți din București pe A1 , de pe autostradă la km 115 faceți dreapta către Brașov (via Câmpulung) urmând DN 73. La ieșirea din Câmpulung țineți Brașovul  ( DN73 ; E 574) și urcați Mateiasul până la Mausoleu, apoi coborâți până în Loc. Dragoslavele. Înainte de  iesirea din Dragoslavele , nu intrati in Rucar, faceți stânga peste podul de pe  răul Dâmbovița.Ca reper, panoul  publicitar al  pensiunii Lyana și marcajul bulină roșie pe fond alb către Vf Căpitanul și Cabana Frasin . După trecerea podului , urmați marcajul bulină roșie spre dreata și urcați pe Valea Frasinului  iar la sfârșitul asfaltului și  începutul drumului forestier, pe malul stâng al apei, se află cabana. Accesul ăsta nu e prea frumos, trebuie să treceți pe lângă barăcile  fostului șantier al Hidroelectica , dar odată ce ați intrat pe Valea Frasinului se schimbă perspectiva.

Din București  cu autocarele Montana si Amic , de la Autogara Militarii (zona Păcii) cu  trasee regulate până la Rucar.Traseul durează cam 3 ore  și vă lasă la 15 minute de mers pe jos de cabană. Din Brașov , gara Bartolomeu, sunt curse regulate spre Câmpulung,via Rucar.

Împrejurimi și trasee

Cabana Frasin Dragoslavele

Suntem o cabană clasificată cu trei stele de către Ministerul Turismului, numărul maxim pentru specificul nostru. Vă punem la dispoziţie zece camere, fără vibe-ul acela caracteristic de cameră de hotel, pe care-l ştim cu toţii atât de bine.