Oferta Crăciun 2024 Cabana Frasin
Pică ca găina în mijlocu grămezii cu boabele risipite spre periferia săptămânii, miercurea, la mijloc. La fel facem și noi chemarea, de marți pe 24dec. până joi pe 26 dec. sărbătorim 3 zile/2 nopți Crăciunul în ton cu mâțele noastre pofticioase, având totuși responsabilitatea cadourilor lăsate sub brad pentru urmași, evident extrem de apreciate de către consumarorii de Moș Crăciun/Gerilă-comuntist/Santa…etc A doua zi mergem pe munte … era o glumă. Ziua continuă într-un răsfăț culinar cu refrenul “Parcă viață-i frumoasă” și vom vedea cum decurge. Ăia mai rezistenți se strâng pe seară la un foc de tabără cu muzichie din partea casei, însă cu pălăvrăgit divers : Ciucă-Ciolacu, grădi-școală-anturaje adolescentine, salarii-facturi, forță de muncă Musk, antrepenori, angajatori, istorie, loc de veci, vreau în rai, e loc pentru orice. Bătăile din “diferend” de opinie în interiorul unității de cazare sunt strict interzise. Se pot rezolva în parcare 🙂 A treia zi se încheie cu micul dejun de la ora 9 sau 10, poate 11.
La obiect: Să vedem, ce oferă ăștia ?
Marți, 24 dec – intrare cu ora 13
– Platouri reci, de întâmpinare, cu d’ale porcului și a altor bunătăți , (șorici, tobă, lebăr, jumări, piftie, pastramă de porc, slană, mezeluri făcute noi sau locale, brânză de burduf și de oaie, cascavele, zacuscă de vinete, fasole facăluită, salată boueuf, fructe și legume din gama ’’Ce-om găsi bun la Kaufland’’
– Ciorbă de porc și ciorbă de legume
Tot Marți, după ora 20 pănă dimineata la, aici nici noi nu știm, sigur însirăm cadourile copiilor:
– Pomana porcului cu carne la garniță, cârnați de casă, murături la putină, colebil, triferment. Pentru petrecăreți se face refill la platouri, zicem noi peste noapte. De nu vom fi în stare să le mai așezăm în platouri, găsiți frigiderele.
Miercuri -25 dec Mic dejun ora 9-11.
– Ciorbă de potroace cu ardei iuți murați și pâine de casă
– Cozonac cu vin ars, unt, duceată de cireșe amare, cireșe dulci, prună cu nucă , vișine, afine, lapte ,cereale, omlete, brânzeturi, lapte , cereale, pulpă afumată cu ulei de măsline și piper, feliuțe mezel+ ce a rămas de la platourile reci. Sigur nu mai este șorici.
-Miercuri- 25 dec ,Prânz orele 14-16
– Ciorbă de codițe afumate acrită cu zeamă de varză, asta bate orice știți despre ciorbe, Ciorbă de potroace de la micul dejun în cazul care a rămas, Sarmale la tuci, fierte în șorici și ciolan. Prăjituri de la Manu ( cofetărie locală)
-Miercuri -25 dec Cina orele 20-21 Bulz la ceaun , pastramă de berbecuț și Pui la sticlă . După studierea ofertei culinare, în loc de pastramă de berbecuț și asta ne spuneți separat pe mail, facem o aroganță light, tocană de ardei copti.
Joi-26 0rele 9-11 . Micul dejun de miercuri+ Tot ce rămâne neconsumat, și rămâne mult . Pt asta vom pregăti borcane pt luat acasă
PS:
Din calculul nostru, plecați cu cel puțin 1,6 Kg în plus pe care îi puteți pierde liniștiți în mandatul politic viitor
Starea de bine, minim 1 an
Debitare cont, la concurență cu un RMN făcut pe pile
In caz de extindere vacanta, costurile de cazare si masa sunt la cele standard in intervalul luni- sambata.
Costuri :
-900 lei/pers adultă în cam dublă, triplă sau căsuță, fara cadou sub brad
-500 lei /pers copil 8-14 ani, cazat în cameră cu părinții + cadou sub brad
-300 lei /pers copil 3-7 ani, cazat în cameră cu părinții + cadou sub brad
-1200 lei în cameră single
Lasă un răspuns
Want to join the discussion?Feel free to contribute!